Avui, doble sessió plenaria

Avui es celebrarà el Ple ordinari de setembre i un ple extraordinari dedicat a la consulta del 9N.

A les set de la tarda donarà inici el ple extraordinari amb la intenció de donar suport a la consulta del poper 9 de novembre. Dins d’aquest ple hi ha dues propostes, la primera del PSC, que continua seguint les directrius que li reben des de dalt i no les que reben des del poble. A la seva moció, el PSC dona suport a una consulta sempre que sigui dins de la legalitat. És a dir, si el Tribunal Constitucional tomba la Llei de Consultes, el PSC no donarà suport al 9N.

Per altra banda, ICV, Compromís, EUiA, ERC i CiU, presentaran una proposta valenta, on l’Ajuntament no només donaria suport a la consulta, sinó que posaria els recursos necessaris per fer-la: infraestructures, personal, dades dels ciutadans,… Aquesta segona proposta és la que sortirà aprovada, ja que, malgrat no tenir l’alcaldia, la suma de tots aquests grups proposants donen la majoria.

Acte seguit donarà inici al ple ordinari de setembre, on es tractaran temes com el Guiera, la gestió del cementiri i tanatori per Truyols, el nou reglament dels mercadals de Serraparera i Fontetes o les activitats als eixos comercials, entre d’altres.

Abans dels dos plens es celebrarà l’audiència pública, un espai on els ciutadans poden participar expressant als membres del consistori les seves queixes o inquietuds.

 

Comparteix: