Art, talent i creativitat a la jornada d’Art i Joves cel·lebrada al MAC

El passat cap de setmana els jardins del Museu d’Art de Cerdanyola va acollir una petita mostra, però molt variada, de creacions d’artistes locals. També van col·laborar com a guies del museu exposant les seves perspectives i interpretacions com a “Guies d’altres mons”.

La música va marcar amb ritme la jornada que va comptar amb diverses actuacions, des de la trepidant percussió de batucada fins acordions a pas de tango, passant per altres estils. Juntament amb la mostra d’il·lustracions, pintures, escultures, joieria, dissenys 3D, composicions fotogràfiques, curtmetratges, graffitis, van permetre a l’espectador aguditzar els sentits i gaudir del moment i de les obres.

L’Escola d’Art de l’Ateneu, Mayka Dengrà, Adrián Ferrero, Marc Escachx, Kris de Runawaywithyou, secció de Curtmetratges amb Rafa Dengrà, Olga Morral i Batúkamela van ser algunes de les persones i grups que van participar en aquesta jornada de joves artistes de la ciutat.

Aquestes mostres i jornades artístiques a Cerdanyola són molt importants i necessàries. La riquesa artística i talent, que augmenta de manera exponencial avui en dia, és una realitat que s’hauria de considerar seriosament. El recolzament a la cultura no hauria de centrar-se al “postureo” i portades dels polítics de torn en pre-campanya electoral, sino apostar i impulsar-la de manera real i valenta. L’augment de taxes a l’Escola de Música i l’Escola d’Art de l’Ateneu als últims anys limiten l’accés a la cultura a preus més populars.

Comparteix: