Guanyem Cerdanyola fa una crida per la seva primera assemblea

Després de la presentació pública del manifest fundacional a la plaça Abat Oliba i a la seva plana web (guanyemcerdanyola.cat), Guanyem Cerdanyola està treballant en l’organització de la primera assemblea oberta que tindrà lloc el dissabte 11 d’octubre.

DSC02324Guanyem Cerdanyola és la confluència d’un gran grup de persones vinculades a nombrosos i diversos moviments socials i polítics de la ciutat. La motivació d’aquesta és garantir a Cerdanyola una candidatura d’unitat popular per a les pròximes eleccions municipals del mes de maig, una candidatura que compti amb la gent que lluita i fa propostes per Cerdanyola des de la base. El seu objectiu és clar: governar Cerdanyola des de la democràcia, la participació i la ruptura amb les polítiques municipals tradicionals, que en aquest moment no estan a l’alçada de les necessitats i dels anhels de la gent.

Ara, Guanyem Cerdanyola fa una crida a la ciutadania per fer realitat aquest canvi i participar a la primera assemblea, l’11 d’octubre, on es decidirà el codi ètic, l’organització i el full de ruta per aconseguir governar a l’Ajuntament de Cerdanyola.

Comparteix: