Guanyem Cerdanyola fa una crida per la seva primera assemblea

Guanyem Cerdanyola és la confluència d’un gran grup de persones vinculades a nombrosos i diversos moviments socials i polítics de la ciutat. La motivació d’aquesta és garantir a Cerdanyola una candidatura d’unitat popular per a les pròximes eleccions municipals del mes de maig, una candidatura que compti amb la gent que lluita i fa propostes per Cerdanyola des de la base. El seu objectiu és clar: governar Cerdanyola des de la democràcia, la participació i la ruptura amb les polítiques municipals tradicionals, que en aquest moment no estan a l’alçada de les necessitats i dels anhels de la gent.

Des de Guanyem Cerdanyola es convida a tota la ciutadania a la primera assemblea, l’11 d’octubre, on es decidirà el codi ètic, l’organització i el full de ruta per aconseguir governar a l’Ajuntament de Cerdanyola.

GUANYEM CERDANYOLA
Cerdanyola del Vallès, 20 de setembre de 2014

http://www.guanyemcerdanyola.cat/node/178

Comparteix: