L’Alzheimer també és present a Cerdanyola

L’Alzheimer també és present a Cerdanyola, i és per aquest motiu que el proper diumenge 21 de setembre l’Associació de Familiars Cuidadors de Malalts d’Alzheimer de Cerdanyola (ACFACV) cel·lebrarà el Dia Mundial Contra l’Alzheimer a la Plaça Abat Oliba , donant veu i fent visibles milions de persones afectades per la malaltia arreu del món, així com també el paper tan important que realitzan l’entorn més proper.

Un any més, l’Associació de Familiars Cuidadors de Malalts d’Alzheimer de Cerdanyola ( ACFACV ) organitza una jornada de visualització, informació i conscienciació a la Pl. Abat Oliba aquest diumenge 21.

A partir de les 10:30h tindran lloc diversos expectacles i exhibicions per part d’entitats que complementaran l’aspecte més cru de l’Alzheimer amb balls i dances.

A continuació us mostrem el cartell i les activitats que es realitzaran:

Dia-mundial-del-Alzheimer-Cerdanyola

Més informació:

Associació de Familiars Cuidadors de Malalts d’Alzheimer de Cerdanyola (ACFACV)

Comparteix: