Treballs sense contracte a la UAB

La CGT ha anunciat que, des de principis de mes, diversos professors i professores s’han adreçat al sindicat, al Comitè d’empresa i a l’Àrea de Personal de la UAB davant el fet que encara no havien renovat els contractes corresponents abans que expiressin el 31 d’agostColumnes_UAB

Des de la CGT han pogut comprovar que aquesta situació afectava de manera general al col·lectiu de professors/es que el curs passat tenien un contracte d’investigador/a postdoctoral (denunciat pel comitè d’empresa judicialment com a contracte il·lícit) i, possiblement també de manera molt general, al professorat associat.

Davant la manca de respostes dels responsables de l’Àrea de Personal de la UAB a les consultes de les persones afectades, i després de comprovar que hi ha professors/es sense contracte fent classe a la UAB, des de la CGT han optat per posar els fets en coneixement a la Inspecció de Treball de Guàrdia.

Gràcies a la pressió de els i les treballadores a través del sindicat, la UAB ha accelerat els tràmits per a legalitzar aquesta situació, signant els contractes al Rectorat.

 

Comparteix: