El Cerdanyola FC, invicte a 3ª divisió

El Cerdanyola FC suma la segona victòria de la temporada a casa i segueix invicte en la lliga 2014/2015. Els verd i blancs han aconseguit els tres punts en derrotar 2 a 1 al Terrassa FC, en un partit amb una primera part excepcional.

cfcAmb un conjunt cada cop més sòlid defensivament i una tripleta d’atac, formada per Quim, Silver i Josu, que avui han encaixat de manera excel.lent, l’equip de Toni Carrillo segueix sumant en el seu segon any a Tercera.

El partit d’avui ha estat dominat durant la primera part pel Cerdanyola FC. Quim Solano ho provava ja al primer minut en un xut llunyà que ha marxat fora. Silver, que ha pogut jugar amb el cap envenat pels 7 punts que porta a la cella, també ho intentava al minut 7′ en un dispar creuat. I, justament un minut després, el mateix Silver rebia l’entrada de Sergi Pérez en una acció que marcaria el partit. Una entrada que l’àrbitre interpretava, molt estrictament, com a targeta vermella i deixava al conjunt egarenc amb un home menys pels propers 80 minuts de joc.

Amb un Terrassa FC descentrat per l’expulsió, al 19′ arribava el primer gol del partit, en una jugada de Josu que, després d’un error defensiu, disparava un potent xut dins la porteria d’Ortega (1-0). Un golàs dels verd i blancs que encetaven el marcador i feien aixecar al públic assistent.

Tot i que el Terrassa FC no ha gaudit d’oportunitats clares, Mario ho intentava, al 23′, en un xut que marxava fregant el pal. Però cada cop que els visitants intentaven acostar-se a la porteria de Coca, topaven amb una sòlida defensa pintada de verd i blanc que no permetia una sola aproximació.
A cinc minuts per finalitzar el primer temps, Silver la tenia, a passe de Josu, amb un dispar que ha quedat massa fluix.
I a un minut pel final, el Terrassa  FC  ha tingut l’oportunitat més clara de la primera part, en una contra entre Isaac i Mario que Coca aconseguia refusar.
Amb l’1 a 0 s’arribava al descans.
A la repressa, el Cerdanyola FC no ha deixat ni un moment per respirar als de Terrassa. I, disputat tant sols un minut, ha anotat el segon gol, en un servei de banda que Josu pentinava i Melo rematava pel pal curt de la porteria d’Ortega (2-0).
El Terrassa FC no ha abaixat el cap i ha tingut uns bons minuts a partir del minut 55 de joc i, amb persistència, ha aconseguit el gol al 69′ en una jugada de crack de Jaime, que ha driblat diversos jugadors del Cerdanyola FC i s’ha plantat davant Coca sense perdonar (2-1).
A partir d’aleshores, el partit ha estat d’anades i vingudes, amb poques oportunitats més per part dels dos conjunts. Els egarencs notaven el cansament de jugar amb 10 i el Cerdanyola FC imposava la barrera defensiva per mantenir el marcador i sumar tres punts més.
Amb un partit menys, que es disputarà el proper diumenge 21 a domicili contra el Vilassar de Mar, el Cerdanyola FC se situa en la zona alta de la classificació, fent més intens el somni que viu a Tercera.
Font: cfc.cat