Una mà en la primera victòria de la temporada

El Cerdanyola FC volia regalar els tres primers punts a la seva afició i ho ha fet de manera contundent: amb un 5-0 contra el FC Martinenc.

Avui, en la darrera jornada vespertina a la Bòbila, s’ha fet pinya fins a 5 cops. Una voluminosa victòria i un càstig massa gran per un Martinenc que torna a Tercera després de gairebé dues dècades.

cdv50La primera part ha estat dominada pels locals, que s’han avançat al marcador al minut 11 amb un gol de Quim Solano. El davanter verd i blanc la rebia a la frontal de l’àrea, se la preparava i amb un potent xut, enviava l’esfèrica pel pal curt de la porteria de Carulla (1-0). Minuts abans, una fortuita topada de cap deixava a Silver uns minuts fora del partit, atès per la fisio del club, amb un trau que li obria tota la cella.

Amb el domini verd i blanc i un Martinenc lluitador que ho volia intentar jugada rere jugada arribava, al 21′, una envestida de Carulla a Quim dins l’àrea. Una acció que l’àrbitre no ha dubtat en assenyalar com a pena màxima, mostrant la groga al porter visitant. Aquest cop, Melo ha estat l’encarregat de llançar el penal, amb un potent i decidit xut que ha acabat al fons de la porteria dels barcelonins. Era el 2-0.

A partir d’aleshores, el FC Martinenc l’ha tingut en diverses ocasions. Primer, en una falta perillosa a Velillas al vèrtex de l’àrea, després en un error defensiu dels verd i blancs que Raillo no aconseguia aprofitar.

Amb el 2-0 s’arribava a la mitja part.

A la repressa, ha sigut el Martinenc qui ha sortit a l’atac per intentar escurçar distàncies al marcador. Novament Velillas aportava perill a la porteria de Coca en un xut de falta des de la frontal que acabava treient el porter local amb els punys. Els barcelonins creixien en confiança i al 54′ ho tornaven a intentar amb un dispar que superava a Coca per sobre i que Raúl Barriendos ha aconseguit treure just en la línia de gol.

I quan semblava que els vermells aportaven més perill, Quim Solano ha anotat el seu segon gol i tercer pel compte comú. Era el minut 75′ quan, des del punt de penal, rematava una esfèrica en una gran jugada combinada (3-0). Quatre minuts després, el mateix Solano cedia una pilota a Ramón llesta per entrar a la porteria de Carulla. Era el 4.0.

I, finalment, amb un Martinenc que no donava crèdit del marcador, Francis, de cap, rematava un servei de falta de Cuadras, fent pujar el cinquè i definitiu gol del partit.

El Cerdanyola FC jugarà, novament a casa, diumenge 14 de setembre a les 12.00h contra el Terrassa FC.

El partit en dades

Cerdanyola FC: Coca, Fran Fuentes, Melo, Francis, Raúl Barriendos, Cuadras, Dani Romero (Dani Zaragoza, 63′), Turu, Quim Solano (Edu Soler, 81′), Josu, Silver (Ramón, 39′).

Targetes: Melo (groga, 34′), Quim Solano (groga, 52′), Ramón (groga, 46′)

FC Martinenc: Carulla, Josue, Diego, Sergio (Juanlu, 52′), Acosta, Alberto, Pitu, Aleix, Elhadji (Casta, 79′), Velillas, Raillo (Serrano, 63′).

Targetes: Carulla (Groga, 21′), Sergio (groga 4′).

Gols:

1-0: Quim Solano (minut 11)

2-0: Melo (de penal) (minut 22′)

3-0: Quim Solano (minut 76)

4-0: Ramón (minut 80)

5-0: Francis (minut 83′)

Àrbitres: Josep Subirats (Tarragona), NIzar Charif (Terrassa), Sergio Guijarro (Tarragona).

Font: cfc.cat