Demostren l’eficiència d’un nou fàrmac contra la malària amb el Sincrotró Alba

Gràcies a la llum del Sicrotrón Alba investigadors del Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC) de Catalunya, de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i de la Universitat de Glasgow han demostrat l’eficiència d’un fàrmac contra la malària.

ALBA_04.jpg.crop_displayEl nou fàrmac, que pretén ser una opció en el tractament contra la malària, està lliure de patent, de manera que tindria una lliure comercialització. Els resultats obtinguts en el Sincrotró Alba han estat validats i dipositats a la Protein Data Bank.

La investigació pot contribuir significativament al desenvolupament de nous fàrmacs més efectius contra la malària, una malaltia que causa més d’un milió de morts a l’any.

Comparteix: