‘Sequence’ de Carles Torrens, primer premi de la XV edició del Fantosfreak

Què passaria si un home es desperta i s’adona que tothom ha somiat amb ell? Aquest és el punt de partida del curt ‘Sequence’, l’últim treball del director català Carles Torrens, que ha guanyat la XV edició del Festival de Curts Fantàstics i Freaks, Fantosfreak, i també ha obtingut el Premi del Públic. ‘Sequence “ha obtingut entre altres premis, el del Festival Internacional de Curts de Los Ángeles, el Premi Especial del Jurat del Festival de Cinema de Màlaga o el Premi del Públic a la Setmana del Cinema Fantàstic i de Terror de Sant Sebastià. El Segon Premi va ser per a la pel·lícula eslovaca ‘Pandy’ de Peter Badac, i el Tercer Premi el va obtenir ‘Democràcia’, del basc Borja Cobeaga.


Les Mencions Especials del jurat les van obtenir els curts ‘Carronya’ dels madrilenys Javier Botet i Alberto Fuster; ‘Cebu’ de Pablo Belaubre (Cuba) i “2030 te parto las piernas” del barceloní Àlex García. El Premi Garmanbozia (el premi a l’esperit freak) va ser per a la pel·lícula coproducció entre Espanya i Etiòpia, “Chigger Ale” de Fanta Ananas.

La lliurament de premis es va realitzar a la Parc de Turonet davant més de 1.500 persones i amb el concert previ de la banda de Cerdanyola del Vallès, “Cannibal Brothers”. al llarg d’aquesta edició número 15, no només s’ha tornat a batre el rècord de recepció d’originals, passant dels 313 en l’edició de 2013, als 402 d’aquesta última; sinó que també s’ha elevat l’assistència de públic.La direcció del festival ha incrementat el nombre de seients i preveu que hagin passat pel certamen més de 7.200 persones, el que significa que Fantosfreak es posiciona com l’activitat cinematogràfica a l’aire lliure i gratuïta amb més convocatòria de Catalunya.

Font: Fantosfreak

Comparteix: