Finalitza el Campus Ítaca

El 17 de juliol passat va acabar el Campus Ítaca 2014. Hi han passat 440 estudiants d’ESO que han treballat en la resolució de problemes, discutit sobre temes que els afecten i realitzat activitats lúdiques tutelats per docents de la UAB. L’objectiu és animar els alumnes a continuar els seus estudis.

Captura de 2014-07-18 21:07:31Entre el 10 de juny i el 17 de juliol s’ha desenvolupat l’onzena edició del Campus Ítaca, projecte que porta estudiants d’ESO a la UAB per motivar-los a continuar estudiant. Enguany, hi han participat 440 alumnes procedents d’instituts del Vallès Occidental i de l’Oriental, del Baix Llobregat, de l’Alt Penedès i del Berguedà.

L’objectiu és animar els alumnes a continuar estudiant després de l’ensenyament secundari obligatori. Per això, el programa es dirigeix a estudiants amb bones capacitats acadèmiques que, pel seu entorn social o familiar, potser no sempre se senten atrets per l’opció de seguir estudiant.

Aquesta activitat està organitzada per l’Institut de Ciències de l’Educació (ICE) i per la Facultat de Ciències de l’Educació de la UAB amb el patrocini de Banco Santander. El Campus Ítaca implica també un nodrit col·lectiu de persones de diferents serveis, departaments i facultats. Des del 2004, han passat per aquesta experiència més de 3.000 alumnes.

Font: UAB

Comparteix: