El Govern no té voluntat de fer arribar el bus urbà al CAP II

La falta de transport públic al CAP II és una queixa històrica per a molts veïns de Cerdanyola. Ara aquesta necessitat s’ha tornat a posar sobre la taula, però el Govern no mostra voluntat per solucionar-ho.

capripolletFer política és fer diàleg, i és evident que el Govern de Cerdanyola no té intenció de dialogar amb els seus homòlegs de Ripollet per un fet de primera necessitat com és un servei de bus que faciliti l’accés als malalts al centre d’atenció primària.

El problema, o la situació absurda, és que el CAP II està situat en territori de Ripollet i el bus urbà no pot circular fora de Cerdanyola. La solució seria tan senzilla com que el bus urbà s’endinsi en Ripollet 200 metres, fins la primera rotonda que hi ha al final del carrer Tarragona. Però el Govern local no té voluntat política per millorar aquesta situació, llançant la pilota a la Generalitat perquè planifiqui els transports interurbans.

Comparteix: