XV Edició del Festival Fantosfreak

Del 14 al 28 de juny, al Parc del Turonet, es celebrarà la XV edició del Festival Fantosfreak, un festival de curtmetratges de gènere fantàstic, terrorífic i “freak”.

fantosfreak 2014El dilluns comencarà el festival de curmetratges més esperat de tot l’any, el “Fantosfreak”, on es projectaran 44 curtmetratges seleccionats entre més de 400 de 38 nacionalitats distintes.

En l’edició d’enguany participaran curts de diferent durada, des de 30 segons fins a 18 minuts i de diferent pressupost: des de curts fets amb 20 euros fins a curts amb grans pressupostos.

Separadors

El Festival Fantosfreak s’ha caracteritzat per seus separadors entre projeccions, tots ells elaborats pels organitzadors. Els més coneguts són “SuperGarci” o “Niño Pedales”, però cada any la organització sorpren amb noves peçes.

Xerrades

Aquest any el festival comptarà amb xarles relacionades amb el món del curtmetratge: masterclass de Julia Francino, en la que s’explicarà com aplicar l’experiència del cinema als curtmetratges, debat sobre cinema alternatiu, xerrada d’adaptació dels gèneres fantàstic, de terror i “freak” als curts.

Concerts

Cada dia, abans de la passada de curtmetratges, es programaran concerts de les bandes: Sangre, Retard Rebel Rejects, Opatov, Aldrin y Collins i Cannibal Brothers.

Festival amb experiència

El Fantosfreak és un festival avalat per 15 anys d’experiència. Durant tots aquest anys l’organització ha sigut capaç de millorar l’edició anterior, però sempre respectant una base:

  • Es realitza de nit, a l’aire lliure i durant l’estiu.
  • Cada festival disposa d’una cartellera única i personalitzada.
  • Es tracta d’esdeveniment cultural, divertit i atractiu.
  • Es projecten curts durant 5 dies.

Assistència

L’assistència al Fantosfreak ha augmentat any rere any, convertint-se en el festival de curtmetratges amb més públic per sesió de Catalunya, superant cada sesió la xifra de 1.500 assistents.

Vídeo de promoció del Fantosfreak 2014

Comparteix: