Mulla’t per l’esclerosi múltiple

Des del 1994, cada any es convida a tota la societat a “mullar-se” en el sentit literal de la paraula, llençant-se a l’aigua de la piscina més propera per col·laborar en la lluita contra l’esclerosi múltiple.

A Catalunya aquest esdeveniment s’ha consolidat com el segon acte de solidaritat més multitudinari i, a Catalunya, compta amb més de 600 piscines que participen activament a la campanya.

mullat_2014Cerdanyola participarà amb sis piscines

A Cerdanyola podrem mullar-nos per l’Esclerosi Múltiple en una de les sis piscines que s’han sumat a la campanya, impulsada per FEM (Fundació Esclerosi Múltiple): Fontetes, Can Xarau, Montflorit, Bosc Tancat i UAB. A més a més, en aquests recintes, es podrà comprar material relacionat amb la campanya per ajudar a la fundació a recaptar diners per continuar amb la investigació de la malaltia.

Esclerosi múltiple

L’esclerosi múltiple és una malaltia del sistema nerviós que afecta el cervell i la medul·la espinal. Lesiona la beina de mielina, el material que envolta i protegeix les cèl·lules nervioses. La lesió fa més lents o bloqueja els missatges entre el cervell i el cos, provocant alteracions de la vista, debilitat muscular, problemes amb coordianció i equilibri, sensacio de picor o punxades o problemes amb el pensament i la memoria.

Comparteix: