El Govern de Cerdanyola va regalar 70.538,47 euros

El Govern de Cerdanyola va regalar 70.538,47 euros a una empresa en concurs de creditors. El passat mes de desembre de 2013 el Govern de Cerdanyola (ICV-EUiA i PSC) va votar a favor de indemnitzar a l’empresa Sport Natura Rural SL per un import de 70.538,47 euros.

El Govern va amagar informació

El Govern de Cerdanyola va ocultar als grups municipals que aquesta empresa que anava a ser indemitzada amb diners de tota la ciutadania acabava d’entrar en concurs de creditors. Això significa que no van poder presentar les garanties complementaries que han d’aportar les empreses quan gestionen un servei públic.

Un servei rentable

L’Ajuntament de Cerdanyola va elaborar, al 2013, un informe econòmic que preveia que l’empresa Sport Natura Rural SL tindria beneficis durant 20 anys. Aquest informe diu que a partir de 2016 ja preveien que guanyarien més de 30.000 euros nets anuals de beneficis i, abans d’arribar al final del contracte, el 2029, els beneficis calculats serien de 70.000 euros nets per aquesta concessió.

Per tant, segons aquest informe, l’exemple del bosc tancat és un dels exemples més clars de com regalar a una empresa privada uns serveis que són rentables per a tota la ciutadania.

 

Comparteix: