Com es va viure la Guerra Civil a Cerdanyola, Montacada i Ripollet?

El dimecres 2 de juliol, a les 19 hores, hi haurà una xerrada-tertúlia sobre com es va viure durant l’etapa de la Guerra Civil a les poblacions de Cerdanyola, Montcada i Ripollet.

xerradaguerraDavid Fontanals, Marc Padró, Josep Lluís Negreira, Ricard Ramos, Josep Bacardit i Vicenç Relats participaran demà l’acte organitzat per EMA Publicacions on es parlarà de la realitat que es va viure al Vallès durant la tràgica Guerra Civil. Tots els interventors han escrit, amb molt detall, llibres o publicacions relacionats amb la matèria.

David Fontanals i Marc Padró: autors de “Les cares de la guerra. Testimonis de la Guerra Civil i la repressió a Ripollet. David Fontanals és integrant de Mai Més i es va encarregar de guiar la ruta de l’homenatge als maquis celebrada fa tres setmanes per Collserola.

Josep Lluís Negreira: autor de “Del somni republicà a la barbàrie franquista. Cerdanyola”.

Ricard Ramos i Josep Bacardit: autors de “940 dies. La Guerra Civil a Montcada”.

Vicenç Relats: director de la revista Vallesos. Aquesta setmana la revista Vallesos ha presentat a Cerdanyola el seu setè número, dedicat als 75 anys de la finalització de la Guerra Civil. El reportatge compta amb relats de testimonis de la guerra i del franquisme, una etapa que va neixer matant i va finalitzar matant.

Comparteix: