El PSC no vota en favor de la República

Al ple de dijous 26 el PSC Cerdanyola es tornava a desmarcar de la línia republicana no votant en favor de la moció presentada en aquest sentit.

Captura de 2014-06-28 15:19:54Compromís per Cerdanyola, Esquerra Republicana i ICV-EUiA van presentar al Ple Municipal tres mocions en favor de la República que, finalment, es van convertir en una sola. La “sorpresa” va arribar amb els resultats de les votacions. Com va passar al Ple de gener de 2012, quan es va presentar una moció semblant i el PSC tampoc va votar a favor.

D’aquesta manera el PSC local segueix en la línia dels seus companys del PSOE que, tot i declarar-se republicans, aquesta setmana han votat al Congrés la continuïtat de la monarquia espanyola i l’aforament de Juan Carlos de Borbón. El propi partit ha sancionat a aquells congresistes que han trencat la disciplina de partit votant en contra.

Vídeo de la votació

Comparteix: