Puri Palomar s’estrena en un ple on les privatitzacions seran les protagonistes

ajuntamentPle de juny amb dos grans temes: les continuïtat de les polítiques privatitzadores del govern municipal i la postura dels grups locals davant els canvis en el Regne d’Espanya, així com la declaració de Cerdanyola com a Municipi Republicà.

Ple marcat per les privatitzacions.

El ple de juny estarà marcat pels contractes privatitzadors (nous o renovats) de diversos serveis municipals.

  • Cementiri i tanatori municipal: a favor de l’empresa Funerària Truyols.
  • Zona esportiva municipal bosc tancat: a favor de l’empresa Sport Natura Rural.
  • Parc Esportiu Municipal Guiera: S’ha de declarar caduc el contracte amb la Federació Catalana d’Handbol després que aquesta l’hagi incomplert.

 Cerdanyola, Municipi Republicà?

Compromís per Cerdanyola presenta una moció perquè Cerdanyola es declari municipi republicà. L’última vegada que aquesta moció es va portar a ple (presentada per ERC), el grup municipal del PSC no va votar a favor.

Llei general de comunicacions

Una altra moció que presenta el grup de Compromís és contra la nova llei general de comunicacions, la qual permet a les operadores telefòniques col·locar antenes de telefonia mòbil als terrats dels edificis sense necessitat de llicència per part de l’Ajuntament ni l’acceptació de la comunitat de veïns de la finca afectada.

Puri acompanyarà Pol com a portaveu de Compromís

Puri Palomar ocuparà el lloc de Sergio Rodriguez. Puri és una persona que sempre ha estat molt lligada al teixit social de Cerdanyola i que participa activament en diferents plataformes, com la plataforma per l’educació pública.

Clica aquí i descarrega’t l’ordre del dia.

Comparteix: