Aquest estiu tu també pots ser increïble comestible!

La població de Cerdanyola ha pogut comprovar des del març passat com els carrers de la vila han anat cobrant vida gràcies a la iniciativa d’Increïble Comestible Cerdanyola, que va convertint els espais àrids i jardins públics despoblats en terra fèrtil, en horts d’abastiment per a tothom.

plaça1

És per aquest motiu que des d’Increïble Comestible Cerdanyola es convida a tota la ciutadania de la vila i dels barris a mantenir aquests espais amb vida en aquesta època estival, ja que per a que les hortalisses, plantes medicinals i aromàtiques puguin ressistir aquest calurós estiu necessiten aigua diària.

 

Regaries un cop al mes un petit hort situat sota casa teva?
Si creus que sí, ets la persona que busquem!!!

S’atansa l’estiu i amb ell la necessitat d’aigua diària per a que les hortalisses creixin grans i bones! Necessitem microvoluntaris! deixa un comentari o un missatge privat al facebook o bé a increiblecomestiblecerdanyola@gmail.com i ens organitzarem per a que Cerdanyola sigui Increïble Comestible!

 


 Notícies relacionades:
Secció l’Increïble Comestible Cerdanyola

 

plaça2plaça4  plaça3 plaça1

Comparteix: