VII Bicicletada pel Vallès (diumenge 29 de juny)

Un any més les Candidatures Alternatives del Vallès organitzen una bicicletada popular pel Vallès, per reivindicar i defensar els camins, vies verdes i carrils bici. D’aquesta manera, el proper diumenge 29 de juny, volem reivindicar la millora de les comunicacions entre els diferents pobles del Vallès, i fomentar l’ús de la bicicleta com a alternativa real de mitjà de transport.

cartellbici7web_Enguany el punt d’arribada de la bicicletada serà el Parc Joan Oliver de Badia del Vallès, on tots els participants rebran esmorzar gratuït i un record de regal. Com sempre, els punts de sortida es distribueixen per tot el Vallès Occidental. Aquest any volem celebrar amb els nostres companys de Badia els seus 20 anys, per això acabem a aquest municipi.

Així doncs, aquest any els punts de sortida i la previsió d’horaris seran els següents:

Castellar- 9:30h. Plaça Major
Santa Perpètua – 9:30h. Plaça de la Vila
Rubí – 10:00h.Parc de Ca n’Oriol (Era)
Ripollet – 10:00h. Parc del Riu Ripoll
Sabadell – 10:15h. Plaça de Doctor Robert
Cerdanyola – 10:30h. Plaça Abat Oliba
Badia del Vallès – 10:30h. Plaça de la Sardana
Barberà del Vallès – 10:30h. Plaça de la Vila
Trobada Barberà-Sabadell – 11:00h. Al Parc Central

Final circuit urbà i esmorzar a Badia del Vallès, Parc Joan Oliver.

La bicicletada es una sortida apta per a tot tipus de públic i ciclistes. Aquests tipus d’actes fan visible que la bicicleta és una molt bona alternativa per desplaçar-se, però que encara cal fer molta feina per tal de millorar les condicions de camins, vies verdes i carrils bici, per tal  d’aconseguir fer extensiu aquest mitjà a tota la població i pugui circular de forma segura i ràpida per tota la comarca.

Ens veiem el proper diumenge 29 de juny!

Comparteix: