Dissabte de solet, ja hem sembrat un nou hortet!

Aquest passat dissabte, de 10 a 13, l’Increïble Comestible Cerdanyola ha re-convertit un altre petit espai de la ciutat en hort!

A la plaça Primer de Maig, situada entre el Passeig Cordelles i Can Xarau, hi trobareu un nou trosset de terra, fins avui seca, àrida i dura com una sola de sabata, re-convertida en un petit hortet sembrat de verduretes per tots i totes!

Farigola, romaní, alfàbrega, estèvia… Albergínies, cebes, tomaqueres, carbasses, boniatos… Tot de verdures i hortalisses que han omplert la jardinera de vida, i que ja comencen a créixer i fer-se grans i fortes, per poder oferir fruits a tots els veïns de la ciutat que vulguin tastar-los.

Ajuda’ns a regar els horts, ajuda’ns a fer créixer el projecte i a portar al cor de Cerdanyola una mica més de natura, d’agricultura, d’ecologia i de solidaritat. Cerdanyola increïble, comestible i sembrada!!!

Un nou espai ja és Increïble i Comestible!

Comparteix: