Summer Term, l’estiu a la UAB

La UAB estrena Summer Term, una oferta d’assignatures de graus universitaris adreçada als estudiants de batxillerat per cursar al juliol i setembre

uab_4Es tracta d’una oferta pionera a l’Estat espanyol, a l’estil de les “Summer Schools” de moltes universitats anglosaxones, que obren les portes dels campus a l’estiu als futurs universitaris.

La UAB no tanca a l’estiu, sinó que obre les seves portes als estudiants de batxillerat i als futurs universitaris que vulguin formar-se amb matèries universitàries en un entorn de campus universitari com el de l’Autònoma.

Fins al 27 de juny està oberta la inscripció a la Summer Term –Universitat d’Estiu de la UAB. És una oferta acacadèmica que ha creat la UAB adreçada als estudiants d’últims cursos de batxillerrat per a introduir-los als continguts universitaris, estiguin o no matriculats a la UAB, així com per aquells altres que començaran les classes a la UAB el curs vinent i aprofiten l’estiu per preparar-se.

Aquesta oferta, que inclou tres modalitats diferents, és per a dur a terme després de finalitzar el període lectiu ordinari del curs, entre els mesos de juliol i setembre. Les modalitats són assignatures de graus universitaris, cursos propedèutics i activitats de participació universitària.

Es concediran beques de matrícula als estudiants que ho sol·licitin i compleixin els requisits establerts, basats en la renda familiar. 

ASSIGNATURES DE GRAUS UNIVERSITARIS: Del 30 de juny al 18 de juliol.

S’adrecen als futurs universitaris que es vulguin introduir en el món universitari.

 Són una 20 d’assignatures dels primers cursos dels títols oficials de grau, de caràcter introductori, que s’ofereixen de forma intensiva, al juliol, en l’entorn del campus de Bellaterra. La particularitat que tenen aquests cursos és que els estudiants que cursin o comencin a cursar els seus estudis a la UAB podran tramitar el reconeixement d’aquestes assignatures superades a l’estiu.

CURSOS PROPEDÈUTICS: De l’1 al 10 de setembre.

Són cursos per a millorar els mètodes d’aprenentatge quan s’accedeix a la universitat. És la formació que necessita l’alumnat que s’incorpora a la Universitat per tal d’integrar-s’hi o bé per seguir amb normalitat els seus estudis. Estan adreçades als estudiants que hagin estat admesos a les titulacions de grau el curs 2014-2015 o bé a aquelles persones que s’estiguin preparant per accedir a la universitat. Tenen una durada que va de les 15 a les 60 hores, depenent del curs.

ACTIVITATS DE PARTICIPACIÓ UNIVERSITÀRIA:

Per tal que els estudiants de grau de la UAB puguin participar en activitats complementàries i puguin reconèixer crèdits optatius si participen en algunes activitats no programades en els plans d’estudi com ara formació en terceres llengües o activitats universitàries culturals, esportives, de representació estudiantil, solidàries i de cooperació.

La particularitat que tenen aquests cursos és que els estudiants que cursin o comencin a cursar els seus estudisa la UAB podran tramitar el reconeixement d’aquestes assignatures superades a l’estiu.

Més informació a Summer-term UAB.

 

 

Comparteix: