Cerdanyola ja té Bicibox

Cerdanyola ja disposa de quatre mòduls d’aparcaments segurs per bicicletes situats al carrer Lluis Companys, al casal de Joves, al PEM Guiera i al ZEM Can Xarau.

Captura de 2014-06-10 22:30:59Bicibox és una xarxa pública d’aparcaments segurs per bicicletes. El servei Bicibox permet utilitzar la bicicleta particular en els desplaçaments per la ciutat amb la tranquil·litat de disposar d’un aparcament protegit i segur. Els principals objectius de Bicibox són fomentar entre els ciutadans l’ús de la bicicleta com a mitjà per a la mobilitat quotidiana i complementar altres serveis de transport públic, oferint un aparcament segur per a les bicicletes pròpies.

En aquesta primera fase, Cerdanyola té quatre mòduls amb un total de 49 plaçes. Les usuàries podran utilitzar el servei els 365 dies de l’any durant les 24 hores del dia. Per registrar-se, han de visitar la pàgina bicibox.cat. Aquest registre dóna dret a estacionar gratuïtament una bicicleta, en qualsevol dels aparcaments de la xarxa, per un temps màxim de 48 hores consecutives els dies laborables, i per un temps màxim de 72 hores en el cas d’estacionaments que es realitzin incloent dies del cap de setmana. Aquestes limitacions s’han establert per facilitar la rotació d’usuaris.

 

Comparteix: