Finalitza la Cerdanyola Cup

Aquest cap de setmana s’ha celebrat la Cerdanyola Cup, que aquest any ha comptat amb 70 partits i la participació de 28 equips de 18 clubs de tot l’Estat.

La Bòbila-Pinetons de Cerdanyola del Vallès ha canviat els seus tradicionals verds i blancs pel blaugrana, el blanquiblau, el vermell, el blanc, el negre … tota una gamma de equipacions que han representat els més de 400 jugadors que durant aquests 3 dies han disputat el torneig.

Hi van haver quatre grans favorits. En la categoria aleví els grans equips a batre eren el Barcelona I el Betis, mentre que en la categoria infantil ho eren el Real Madrid I el València.

En la categoria aleví el Betis va guantar 2-0 al FC Barcelona en un partit molt igualat. Per la seva part, la final de la competició infantil va enfrontar al Real Madrid i al València. Aquest últim es van imposar en un partit boig per 7 gols a 6.

Així culminaven tres dies de torneig en què al voltant de 3000 persones han passat i gaudit del futbol a la Bòbila. Les famílies han viscut amb els seus petits les emocions d’aquest esport, les seves alegries, i les decepcions. Una gran festa familiar que acabava amb un extraordinari quadre d’honor.

Comparteix: