Èxit de participació a la 1ª jornada lúdica de la PAC

Ahir la plaça Abat Oliba es va omplir de samarretes grogues en la primera jornada lúdica de la Platarofma d’AMPAs de Cerdanyola, una jornada que reivindicava el dret a una educació pública i de qualitat.

Durant la jornada els participants van poder participar a un gran nombre d’activitats: tallers, intercanvi de llibres i joguines, conta-contes,… A l’equador de la jornada totes les assistents, que portaven samarreta groga, van poder gaudir d’una xocolatada. Al següent vídeo podeu veure petits fragments del conta-contes.

Al finalitzar la jornada, la PAC va agraïr l’esforç de pares, mares, comerços i associacions que han ajudat a que la jornada sigui un èxit. Malgrat tot, alguns dels organitzadors han trobat a faltar a representants del Govern, com l’alcaldessa de Cerdanyola, Carme Carmona. Actualment la PAC Cerdanyola es troba en lluita per aturar la polèmica Llei Wert, una llei que, entre molts altres defectes, és segregadora, mercantilista, privatitzadora i adoctrinadora.

Bpiy2u5CEAAu7ta.jpg:large

Comparteix: