Compromís lamenta la incapacitat del govern per solucionar problemes que venen de lluny

El portaveu del grup municipal del Compromís per Cerdanyola, Pol Ribas, valora positivament les obres que permetran recuperar per a l’ús públic una zona del marge esquerre del riu Sec al carrer de La Sínia, però considera “un exemple de la pitjor política fer coincidir el tram final de les actuacions contemplades a la Iniciativa URBAN a un any de les eleccions municipals”. Ribas creu que “també hi altres zones força degradades a la ciutat sobre les que no s’ha actuat en tot el mandat”.

El Compromís va votar a favor de les dues mocions pel manteniment del transport escolar a l’escola Bellaterra debatudes al Ple de maig. La moció presentada per PP, CiU, Compromis i ERC planteja fer un conveni de col·laboració entre Ajuntament i famílies i instar a la Generalitat a que formi part de l’acord. La moció del govern planteja que, d’inici, el conveni sigui signat entre Ajuntament, famílies i Generalitat. Pol Ribas afirma que “les dues mocions sumen i espero que serveixin per alguna cosa, ja que en cas contrari quedaria demostrat que o bé la Generalitat no vol escoltar o bé hi ha un govern inepte incapaç de negociar en benefici de la ciutat”. Pel que fa al tancament del centre infantil del PEM Guiera, Ribas exigeix que “el govern aporti solucions i faci costat a les famílies afectades perquè la culpa ha estat de l’Ajuntament per permetre obrir una ludoteca que s’acaba convertint en centre infantil”.

Pol Ribas reconeix que la ratificació de la nul·litat de llicència ambiental com a cafè concert a la sala Circus via resolució d’alcaldia, atenent a un informe no vinculant de la Comissió Jurídica Assessora, però creu que “tot i ajustar-se a dret no era obligatòria fer-la”. Ribas recorda que “ara mateix la llicència continua vigent i si es fa efectiva la resolució s’obre la porta a un contenciós i al pagament als propietaris d’una indemnització per tota la despesa feta en l’adequació de la sala”.

Pol Ribas exerceix la tasca de portaveu del grup municipal del Compromís en substitució de Sergio Rodríguez, que va presentar la seva renúncia a l’acta de regidor per motius personals i a qui Ribas considera “una persona molt vàlida que ha fet molta feina, dedicant moltes hores a la seva responsabilitat com a càrrec electe”.

http://www.cerdanyola.info/menu_principal/inici/noticies/2014/06/06/cxc_ple_maig.html

Comparteix: