Concentració en favor de la Repúbica dels Països Catalans

Ahir la CUP cridava a la ciutadania de Cerdanyola a concentrar-se davant l’Ajuntament en favor de la República dels Països Catalans després que s’anunciés l’abdicació del rei espanyol Joan Carles I.

La CUP-Cerdanyola entén que aquest anunci no és casual, ja que es dóna enmig d’una profunda crisi de legitimitat de la institució monàrquica, del procés independentista català, d’una profunda crisi de l’Estat de les autonomies, de la crisi del bipartidisme espanyol i una profunda crisi social i del sistema. Davant d’aquest intent de reestructuració per part de l’Estat espanyol, la CUP de Cerdanyola creu que cal empènyer amb més força que mai cap a la ruptura democràtica amb la monarquia i amb l’estat.

Altres forçes polítiques com Compromis per Cerdanyola, ERC, ICV-EUiA i PSC també van convocar a la ciutadania. Crida l’atenció que el PSC s’hagi sumat a aquesta convocatòria, ja que al ple de gener de 2012 van votar en contra de declara Cerdanyola Municipi Republicà. Sembla ser, però, que per la foto tot s’hi val.

Resultat de la votació de la moció: "Cerdanyola Municipi Republicà".

Resultat de la votació de la moció: “Cerdanyola Municipi Republicà”.

Comparteix: