II Mostra de Curtmetratges de Cerdanyola

Durant la segona mostra de curtmetratges de Cerdanyola es van projectar cinc curts de diferent temàtica i quatre petits videoclips per a nens i nenes.

IMG_20140517_234243 “La vida és curta” va presentar al mes de maig la segona edició de curtmetratges de Cerdanyola amb curts vinculats a la nostra vila. La mostra, que es va celebrar al MAC, va tenir una bona acollida ciutadana.

A diferencia d’altres formats de curtmetratges de Cerdanyola, en “La vida és curta” els espectadors poden participar en un debat amb els directors dels curts projectats.

IMG_20140517_235613

Curtmetratges projectats:

Hajime: Dos guerrers es preparem per a la lluita. La determinació, el coneixement i el respecte poden portar un d’ells a la victòria final.

Te parto las piernas: Alguna vegada t’has plantejat com podrien arribar a influir en el teu futur un venedor de llaunes de carrer i el Bruno Mars?

Gravewax: Jaume Costa, l’empresari més poderós de la comarca, decideix que ja és hora de saldar comptes pendents amb Terry. En companyia d’un eixalabrat Sergi Rovira.

La Sed Animal: La Marina i el Rafa investiguen una filmació d’un misteriós exorcisme ritual del 1956.

Érem feliços: Un espai. Dos personatges. Blancs. Negres. Grisos. Unes paraules. Uns silencis. Una cigarreta. La universitat. El fum de la cigarreta. Un casament. Una mà. L’empresa. Una mà que apaga la cigarreta. La casa. Per què apagues la cigarreta? El nen. Érem feliços. Un cop a la taula. Érem feliços?

Videoclips projectats:

Cançons acústiques per a nens i nenes digitals: cinc petites peçes video-musicals que expressen un sentiment amb tota la seva intensitat, directe des del cor, sense censures… tal com les viuen els infants.

Comparteix: