Playstories, juga i apren amb els clicks

L’exposició Playstories, que permet traslladar-se a la vida dels homes de l’antiguitat a partir de clicks, arriba al Museu i Poblat Ibèric de Ca n’Oliver.

Sin títuloAmb Playstories nens i adults es traslladen a la vida dels homes per diferents moments històrics: fenicis, ibers, Antic Egipte, guerres romanes, dinosauris, i molt més a través dels increïbles muntatges realitzats amb figures click.

Els clicks són petits ninots de plàstic de 7,5 cm. produïts pel grup Brandstätter d’Alemanya. La funcionalitat d’aquesta joguina es deu a la crisis i la pujada dels preus del petroli als anys ’60, que van empènyer al dissenyador Hans Beck a impulsar el projecte de ninots petits amb múltiples possibilitats de joc. La línia de productes Playmobil es va introduir el 1974 a Nüremberg i, la venda a tot el món es va iniciar el 1975. A casa nostra foren distribuïts per l’empresa Famosa entre els anys 1976 i 1983 amb el nom de Famobil. El mateix 1983 es fundà Playmobil Ibèrica, que fabricava i distribuïa directament els productes al país.

PlayStories. Juga i Aprèn amb els Clicks, que perteneix a Arqueoxarxa, està realitzada amb la col·lecció de clicks de l’Associació Somosclicks de Barcelona i es podrà visitar al Museu i Poblat Ibèric de Ca n’Oliver de dimecres a divendres, de 17 a 20 h. Dissabtes, d’11 a 14.30 h. i de 16.30 a 20 h. Diumenges i festius, de 10.30 a 14.30 h.

ACTIVITATS PROGRAMADES:

Dissabte 14 de juny, de 17.30 a 19.30 h. Jugar amb figures històriques

L’associació de Warhammer de Cerdanyola ens ha preparat un taller infantil per aprendre a pintar i jugar amb figuretes. Pels aduls faran una demostració d’un joc sobre la II Guerra Mundial.

Dijous i dissabtes a les 18.30 h. Aprendre història jugant

Visita comentada a l’exposició per descobrir com recrear la història amb figuretes i joguines.

Tots els dies dins l’horari del Museu. On és el nostre click?

 

Comparteix: