Cerdanyola donarà suport a Can Vies

Ciutadans i ciutadanes de Cerdanyola sortiran avui al carrer per donar suport al desallotjament de Can Vies a les 19:30h a la Plaça de la Biblioteca.

Botlsb3CAAAenswEl dilluns els Mossos d’Esquadra, complint ordres de l’Ajuntament de Barcelona, van desallotjar el Centre Social Autogestionat Can Vies, històric edifici ocupat des de 1997, exemple de resistència i bressol de lluites. Incapaç d’entendre que existeixen formes d’organitzar-se més enllà de les institucionals, l’equip de Govern de l’Ajuntament, encapçalat pel regidor del districte, Jordi Martí, ha escollit desallotjar l’edifici per fer el que millor saben: buidar-lo de vida, enderrocar-lo i omplir-lo de gris ciment.

Tot i que el procés judicial va ser engegat pel propietari de l’edifici, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), tant la interlocució del regidor amb la Plataforma de Suport a Can Vies com les diverses resolucions judicials han demostrat que és l’Ajuntament de Barcelona, propietari últim de TMB, qui decideix sobre el desallotjament que està tenint lloc en aquests instants. És per això que l’Ajuntament i el Districte són els principals responsables.

Davant de les constants mentides de l’Ajuntament, les usuaries de Can Vies sempre hem sigut clares: la seva aposta és l’autogestió, ni confien ni creuen en espais tutelats per les institucions on no són elles, que li donev vida, qui decideixen. I també van ser molt clares al dir que defensarien un espai que, després de 17 anys, ha passat a ser molt més que quatre parets.

Comparteix: