Nou atac contra la democràcia: Multireferèndum

Els Mossos d’Esquadra han fet retirar algunes taules del multireferèndum convocat el passat diumenge a Catalunya, entre elles, les de Ripollet-Cerdanyola.

BojRJ4yIQAAiNKy.jpg large

Dani Xavier Carrera

La Junta Electoral ja ho havia avisar fa una setmana: no estava permès celebrar el multireferendum el mateix dia de les eleccions. Malgrat tot, els ciutadans es van organitzar per posar en marxa aquesta iniciativa democràctica i van instal·lar taules arreu de Catalunya. Però no ha estat una jornada tranquil·la, ja que els mossos les han fet retirar i han identificat a les persones responsables de cada lloc, aixecant un acta i comunicant-ho a la junta electoral.

A mida que passa la jornada, eren més les taules del multireferèndum que rebien la visita dels mossos. Per la tarda va arribar el moment de la de Ripollet-Cerdanyola, situada al davant de la Creu Roja. Aquesta intervenció dels Mossos per evitar el Multireferendum de set preguntes – que incloïen preguntes sobre el pagament del deute o sobre polítiques públiques -, ha tornat a mostrat les costures d’un règim que vol limitar a la seva mínima expressió la participació ciutadana.

Els Mossos impedint el Multireferèndum al Poblenou.

Comparteix: