Tancament del Centre Infantil Guiera

L’Ajuntament de Cerdanyola tancarà el Centre Infantil Guiera el 31 de juliol sense escoltar a les famílies perjudicades.

522214_110249589136232_1456559276_n

Facebook: Centre Infantil Guiera

Les famílies usuàries del Centre Infantil Guiera, per on han passat més de 400 usuaris, estan en peu de guerra contra l’Ajuntament perquè no fa res per evitar el tancament d’aquest centre comunitari, flexible , de proximitat i amb un gran equip d’educadores. Aquest tancament suposarà una gran pèrdua per al barri i la inestabilitat dels usuaris, que s’hauran d’adaptar a un nou centre .

El tancament del Centre Infantil Guiera és degut a la nul·litat del contracte amb la Fedeació Catalana d’Handbol, empresa que oferia el servei (privatitzat). A diferència de la resta de serveis que oferia aquesta empresa, l’Ajuntament no ha volgut negociar per ell, segons les famílies, “per falta de voluntat política”.

Les famílies usuaries al·leguen que, des d’Ensenyament, es va apovar d’inici el projecte del Centre Infantil Guiera.

Les famílies usuàries proposen alternatives al tancament, com la creació d’una Llar d’Infants o Centre de Suport Familiar, però l’Ajuntament ni els escolta ni accedeixen a reunir-se amb elles. A més, denuncien que el Govern està actuant de manera poc ètica enviant als Mossos d’Esquadra i a la Policia Local per inspeccionar el centre en horari de funcionament.

Comparteix: