El Clupi també és Increïble i Comestible!

Aquest passat dissabte 17 de maig a la tarda, els nens i nenes de dos grups de l’esplai Club Infantil Cerdanyola (Clupi) van crear un nou hort públic a la nostra ciutat, un petit racó d’una plaça on van a jugar sovint, prop del local on fan esplai.

Durant la plantada, els nens i nenes van aprendre una mica sobre agricultura ecològica, la importància de plantar respectant l’entorn i el sòl, els beneficis de sembrar associant diferents verdures i hortalisses, i les característiques i usos d’algunes de les plantes.

La nostra ciutat es va fent sana, es va fent verda, es va fent comestible i es va fent de tots i totes. Com el Clupi, altres entitats i persones de la ciutat es van interessant i engrescant amb el projecte. Projectes com aquest contribueixen a un canvi de món, de mentalitat i del futur que la ciutadania vol i necessita.

Increïble Comestible és un projecte obert a tothom. Els dissabtes de 10 a 13h els trobaràs a diferents barris de Cerdanyola. Si voleu saber quin serà el proper barri, pots consultar-ho i participar a través de la pàgina de facebook.

Comparteix: