Cerdanyola, cada cop més increïble i comestible!

El col·lectiu Increïble Comestible Cerdanyola continuem creixent i avançant la tasca i difusió d’aquest innovador projecte a la nostra ciutat. Dissabte 17 a les 10h estarà a la zona de Banús-Cerdanyola2000-Serraparera.

2014-04-26 13.29.47Seguint l’estela d’altres pobles i ciutats d’arreu del món, que també estan posant en pràctica el mateix projecte, pretenem donar un nou i renovat ús a les jardineres i parcs públics més àrids i abandonats de la nostra ciutat. Volem aprofitar aquests espais de terra, sovint seca i buida de vida, i re-convertir-los en horts públics, urbans i comunitaris, de la gent del poble, i per la gent del poble.

Des que vam començar, ja hem recuperat jardineres i espais a la zona del Centre (Plaça Abat Oliva) i Banús-Cerdanyola2000 (Plaça Castanyer) Hi hem plantat verdures, hortalisses i plantes aromàtiques. Us imagineu poder collir uns tomàquets, un enciam, unes maduixes o una bonica carbassa, d’aquell espai de terra morta que tenies vora casa teva? Entre tots i totes, els que vàrem començar i la gent que es va animant poc a poc a venir a plantar, a regar entre setmana i a cuidar els trossets sembrats, ho estem aconseguint!

De moment, aquest dissabte vinent, dia 17 de maig, continuarem amb la tasca a la zona de Banús-Cerdanyola2000-Serraparera. Vine a ajudar-nos! Serem a la Plaça Castanyer des de les 10 del matí fins la 13:00 del migdia. Passa’t i podràs veure les plantetes, donar un cop de mà amb la terra, si et ve de gust, i conèixer millor aquest projecte, que està tornant Cerdanyola cada cop més colorida i comestible, i que està engrescant a tot de veïns (gent gran, famílies, joves i nens) que gaudeixen fent-se seu un petit hortet del seu barri.

No volem aturar-nos! Vine a participar amb nosaltres, i descobriràs l’alegria d’enterrar una llavor, de tocar la terra, de convertir en útil un espai que estava buit, de compartir amb el veïnat, i de passar un matí de solet a l’aire lliure. Necessitem més mans, més eines, més terra… necessitem que vinguis!

Per un món més solidari i més de tots i totes, més verd, més compartit, més just, més a l’abast dels petits projectes i de la gent, més sa, més natural, més increïble i comestible. Re-plantem el futur de Cerdanyola.

Increïble Comestible Cerdanyola

Més informació i entrades relacionades:
Facebook: Increïble Comestible Cerdanyola
http://cerdanyolainforma.com/?cat=94

Galeria d’imatges:

Comparteix: