Un cap de setmana de museus

Aquest cap de setmana els museus de Cerdanyola participaran al Dia Internacional dels Museus, amb activitats al Poblat Ibèric, al Museu d’Art de Cerdanyola i al Museu de Ca n’Ortadó.

programa DIM portadaEl 18 de maig se celebra el Dia Internacional dels Museus promogut per l’ICOM (Internacional Council of Museums) i la Direcció General de Patrimoni Cultural de la Generalitat. Cerdanyola no es quedarà al marge d’aquesta festa de la cultura, i participarà organitzant diferents activitats al Museu d’Art de Cerdanyola, el Museu i al Poblat Ibèric de Ca n’Oliver.

Nit dels Museus.

Durant la nit del dissabte 17 els museus de la localitat continuaran tenint activitat, ja que participaran a la Nit dels Museus, una nit que barreja la festa y la cultura i que es celebra a moltes ciutats del món. Dins d’aquest programa, a Ca n’Oliver es farà una visita guiada nocturna amb tast ibèric, i al MAC es farà la II Mostra de Curtmetratges de Cerdanyola  i el museu estarà obert entre les 22h i la 1h i es farà una visita guiada amb música i tast.

Agenda d’activitatsprograma DIM

Comparteix: