Eleccions a l’Assemblea Nacional Catalana

El passat 10 de maig se celebraren les eleccions del Secretariat Nacional de l’Assemblea Nacional Catalana, així com també el de les seves Assemblees Territorials i locals. Els que en som membres havíem d’escollir 25 secretaris/es nacionals, més 3 de l’Assemblea Territorial del Vallès Occidental i l’Executiva local de Cerdanyola per la Independència.

Les dues primeres es votaren amb llistes obertes, mentre que la de Cerdanyola per la Independència no va necessitar votació perquè va presentar-se una sola candidatura.

Per tant, tots els càrrecs de l’Assemblea Nacional Catalana han estat elegits de nou. La durada del mandat és d’un any, un any en què moltes persones desitgem poder assolir la independència de la nostra terra.

Cal dir que la Carme Forcadell ha estat amb diferència la persona més votada en les llistes obertes.
Ella, juntament amb el conjunt de companyes i companys que hem elegit, són ara les persones encarregades de donar compliment al mandat de la Assemblea General celebrada a Tarragona el passat dia 5 d’abril, per tant tenen un full de ruta molt dens i engrescador.

M’és grat anunciar que la Carme Forcadell serà a Cerdanyola el proper dia 22 a les 19:30 hores, participant en un acte Convocat per Òmnium Cultural al museu de Ca n’Ortadó.

Ara sí podem estar segurs que ja hem entrat en la recta final del Procés cap a la Independència, en el qual tota la gent de l’ANC ha tingut un paper determinant. En qualssevol país democràtic avançat les mobilitzacions multitudinàries protagonitzades per l’ANC haguessin obtingut una resposta acurada del seu govern, el qual probablement s’hauria assegut a negociar, però l’estat espanyol, seguint allò que deia el Sr. Fraga de que “España es diferente”, no ha mogut fitxa. Un poble complidor com el poble català es mereix un altre tracte, però la supèrbia i la incompetència dels governants de l’estat espanyol ho han impedit. Jo ja ho vaig anticipar en articles anteriors.

Ara, pels catalans, per a tots els catalans, la independència ja és una qüestió de dignitat davant d’aquells que han manat sempre i que no canviaran mai. I jo encara diria més, el nostre futur és o la INDEPENDÈNCIA o l’ESCLAVATGE.

Esperem que les classes dirigents catalanes estiguin a l’alçada de la situació. Hores d’ara el poble català ja ha complert el seu paper.

Josep Font.

Comparteix: