Manifestació unitaria l’1 de maig a Terrassa

La plataforma Vallès Anticapitalista fa una crida a tota la ciutadania del Vallès per sortir conjuntament l’1 de maig en Terrassa.

14007667055_b193f05d30_zEn ple 2014, quan la classe treballadora dels Països Catalans i de la resta de l’estat espanyol porta més de sis anys aguantant la triple envestida del capital especulatiu, productiu i financer de casa nostra, en el seu particular procés de reapropiament de la riquesa produïda sobre dècades d’explotació de rostre amable, ens reunim un cop més per commemorar el primer de maig: Dia internacional de la classe treballadora.

La misèria, la pèrdua de drets, la implantació de mesures salvatges que ens encaminen cap a una suposada recuperació econòmica no han fet més que empobrir-nos i desposseir-nos encara més de tot allò que durant dècades de lluita hem anat guanyant pam a pam. Avui som aquí per reivindicar, que mal els pesi, no ens han vençut i seguim sent classe treballadora, de forma més conscient que fa sis anys, i de forma menys difusa que en fa quinze.

Avui,aquí, mostrem un cop més que hem pres el relleu de totes aquelles van lluitar en el seu temps, algunes de les quals van morir en mans de les

oligarquies que avui pretenen reemprendre la seva creuada neoconservadora desposseint-nos, fins hi tot, del dret a decidir sobre els nostres cossos, o a mans d’aquells que es van servir de la repressió feixista per edificar els seus emporis financers, que avui, amb el patiment de totes, rescatem.

Avui som aquí per dir a totes les que per activa i per passiva ens prenen la feina, el salari, els drets i la casa, que NO els regalarem cap victòria més, perquè avui, i aquí, la classe treballadora del Vallès els mostrarà un cop més que no ens creiem les seves mentides i que sortim al carrer a prendre el nostre futur. Per tot això avui els diem un cop més que:

- Contra les retallades en sanitat, educació, serveis bàsics,etc..i interposarem vagues, ocupacions de CAPs i el que faci falta.

- Contra el seu pacte social i la seva subjugació, nosaltres i interposarem la nostra lluita de classes, i el rebuig frontal a que ens empeny la necessitat de conquerir una vida digna per a tota la classe treballadora.

- Contra la seva Europa de la troica, la pobresa i l’espoli constant, nosaltres i interposarem la solidaritat de classe i la construcció des de la base d’un model basat en la solidaritat entre pobles.

- Contra la seva fal·laç recuperació econòmica basada en la misèria de la majoria per l’enriquiment d’una minoria, nosaltres i interposarem lluita, lluita i més lluita.

Avui som aquí, un cop més per recordar-los que som la classe treballadora, i que som amos del nostre futur. Som aquí per recordar-los que mentre elles ens ofereixin misèria, explotació i repressió, de nosaltres només obtindran confrontació, desobediència i solidaritat.

Text de Vallès Anticapitalista.

Comparteix: