Acord entre Epson i els treballadors

La direcció i els representants dels treballadors de la multinacional Epson a Cerdanyola han arribat a un acord sobre l’expedient de regulació d’ocupació (ERO) previst a la planta.

epsonL’empresa indemnitzarà els 23 treballadors afectats per l’ERO amb 33 dies per any treballat i un màxim de 24 mensualitats, a més de rebre un plus en la seva indemnització per mantenir el servei al client amb la mateixa productivitat i qualitat mentre no es porta a terme el  desmantellament .

Tot i no aconseguir l’objectiu inicial de mantenir el lloc de treball dels 23 empleats, els treballadors s’han mostrat satisfets per l’augment de les indemnitzacions que la multinacional ha previst. “Hem fet un bon treball dins les nostres possibilitats. L’empresa ha decidit anar-se’n, no estem contents, però dins de com es presentaven les expectatives, al final hem aconseguit un bon acord”, assenyala Xavi Sánchez, president del comitè d’empresa. En aquest sentit, Sánchez assegura que l’empresa està deslocalitzant el magatzem de recanvis a Alemanya, però que es mantindran les oficines, on treballen unes 105 persones. Kaos en la red.

Comparteix: