Cerdanyola 0 – 1 Vilassar de Mar

Partit complicat ahir després d’una setmana molt intensa. Els 9 punts de 9 no han estat possibles per un CFC que venia de guanyar a domicili al Rubí i de disputar els 51 minuts contra l’Europa en un partit, que va acabar guanyant, però que va ser de molt desgast físic.

Ahir els de Toni Carrillo no acabaven de definir les jugades. El Vilassar, per la seva banda, molt conscient del que s’hi juga, no va abaixar els braços en tot el partit. Tot i aixó, va estar un matx de contades ocasions.

La primera part va tenir un joc molt dividit. Al 7’ el Vilassar va tenir una doble oportunitat que, primer el pal, i després Coca, van aturar. Al 17’ va estar el Cerdanyola FC qui es va acostar amb perill. Quim Solano va rebre una passada de Ramón que va acabar rebotant a un defensa visitant i sortint a còrner fregant el pal. Al 35’ Marc García pujava la banda i servia a Quim Solano per, de cap, rematar directament a les mans d’Imanol. Al 40 era l’opció del Vilassar qui, de falta a la frontal de l’àrea, gaudia d’una oportunitat que ha marxat fora de molt.

Al segon temps va seguir la mateixa tònica. Els locals sentien el cansament del partit de dimecres i el Vilassar ho seguia intentant a pilota parada. Al 69, combinaven Peke, Quim i Puchi una ocasió que va marxar a còrner. Al 83, i quan semblava que el resultat més just seria l’empat, novament el Vilassar atacava la porteria de Coca sense més conseqüències. Però a dos minuts del final, una falta penjada al cor de l’àrea i un mal refús de la defensa verd i blanca, van servir en safata el gol dels visitant, en un xut de Peque al pal curt de Coca. Era el 0 a 1 i, tot i que l’àrbitre ha afegit 4 minuts, la història del partit estava acabada.

Crònica enviada pel Cerdanyola Futbol Club.