El concert solidari per ajudar el poblat d’Oukout omple l’Ateneu de Cerdanyola

Àlex Martín, actualment professor a l’IES Pere Calders, ha aconseguit mobilitzar aquest centre i el Lluís Companys per tal d’organitzar un concert solidari, el passat divendres, 28 de març, a l’Ateneu de Cerdanyola. L’objectiu era aconseguir fons per construir una granja al poblat d’Oukout, al Senegal.

20140401-Concert-solidariOukout està situat a l’extrem sud, a la frontera amb Guinea-Bissau. Els seus vilatans només viuen de l’arròs. És per això que, amb aquesta granja, es volen pal·liar necessitats alimentàries i crear llocs de treball.

L’Ateneu de Cerdanyola va lluir ple de gom a gom per tal d’acollir la gran munió de gent que va voler acudir al concert. Hi havia inclús qui va pagar el mòdic preu de l’entrada per estar de peu.

Al goig de veure tots els seients plens, se li van afegir una gran varietat d’espectacles que van amenitzar la tarda. Alumnes de diferents cursos del Lluís Companys i del Pere Calders van preparar espectacles cantats i ballats. també hi va haver-hi actuacions de vàries corals, de grups de rock i de màgia. Àlex Martín, durant el tancament, no tenia paraules per agrair tanta solidaritat.

Noticia de la Revista de Ripollet

Comparteix: