El Cerdanyola FC guanya 1- 0 contra l’Europa

El primer equip del Cerdanyola Fútbol Club va jugar ahir a les 20 hores els 51 minuts restants del partit que es va suspendre davant l’Europa després d’un enfrentament entre Carrillo i l’àrbitre.

El partit es va reprendre amb el 0 a 0 al marcador i amb l’esperança verdiblanca de sumar contra uns dels equips més forts de la categoria. Previament el Club va fer una crida a l’afició per omplir el camp i donar alè als de Carrillo i, un cop més, no l’afició no va fallar. I quan l’afició no falla, l’equip respon: el Cerdanyola va superar a l’Europa per 1 a 0.

La primera part tan sols va durar 6 minuts i va ser de tempteig entre els dos equips. L’un va estudiar a l’altre per sortir a la segona part a fer mal buscant els punts dèbils del rival. Malgrat tot, no es van estudiar el suficient, ja que durant 30 minuts el partit va estar ple de pilotes dividides i el perill només arribava a pilota aturada de falta o de còrner.

A partit del minut 30 de la segona part tot canviaria. El Cerdanyola va marcar un gol fruit d’un servei de banda que David López va posar al cor de l’area amb la sort de que Alberto la va tocar per ficar la pilota dins de la seva propia xarxa. Aquest gol va desatar l’eufòria a la Bòbila. A partir del gol l’Europa es va llançar a l’atac en busca de l’empat. Ho intentaven de totes les maneres possibles: de falta, de còrner, de rebots, en solitari,… però continuament es topaven amb una gran defensa verdiblanca i un Coca que va fer un dels millors partits de la temporada.

Els últims minuts van ser d’infart per al Cerdanyola, ja que, amb l’expulsió de Suli al 89, els de Toni Carrillo es quedaven amb 9 jugadors  (recordem que Ramón va ser expulsat durant la primera part jugada el 16 de febrer). Malgrat tot l’afició va donar l’alè necessari per jugar amb nou i guanyar un partit contra un rival de la part alta de la classificació.