Primera mostra de curts produïts per alumnes de la UAB

El proper dia 2 d’abril, la sala de cinema acull per primera vegada una mostra de curtmetratges elaborats per estudiants de la UAB. Aquesta mostra ha estat un dels projectes seleccionats d’entre les propostes que els membres de la Universitat van suggerir per a la programació del cicle Autònoma Actua 2013-2014.

47533086La iniciativa han estat impulsada per Adrià Guxens, un estudiant de periodisme i cinema, clarinet principal a l’orquestra de la UAB. Amb aquesta nova activitat es pretén donar visibilitat als curtmetratges produïts per estudiants de la Universitat.

Aquest projecte s’ha desenvolupat en dues fases. La primera, consistia en la recollida de propostes amb l’obertura d’una convocatòria durant el mes de gener passat. Un cop feta la recopilació d’obres, una comissió d’experts va fer una selecció dels curtmetratges que s’exposaran en aquesta trobada.

Durant la jornada, podrà apreciar-se la labor dels participants, que han estat majoritàriament estudiants. El certamen es caracteritzarà per la diversitat existent entre les projeccions: hi ha propostes de diversos temes i estils variats que, a més de poder ser visualitzats, seran presentats pels mateixos directors.

La llista dels curtmetratges seleccionats i el nom dels seus autors és la següent:
El regalo, de José Moreno i Joan Paüls
True colors, de Tessie Messi
Johanna, d’Adrià Guxens
El so de la vida, de Xavier Álvarez Amaya
Piano is my forte, d’Adrià Guxens
Malalties neurodegeneratives, de Tomás Longato
The Cave, d’Adrià Guxens i Nua Watford
Cita al detall, de José Moreno, Joan Paüls i Pol Ribera
- Kino/Ojo, de diversos directors
Did you like the movie?, d’Adrià Guxens

Universitat Autònoma de Barcelona.

Comparteix: