El Cerdanyola FC empata contra un rival molt complicat.

El Cerdanyola FC rebia el passat diumenge a l’Ascó, en 4ª posició, amb un camp ple de gom a gom gràcies a la campanya que el club ha realitzat durant tota la setmana sota el lema “Junts podem”.

La primera part va ser molt igualada, on el Cerdanyola había estat el primer en avisar. Al minut 11, el públic va reclamar un possible penal dins l’àrea del FC Ascó que Robas Buendía no havia vist. Després, anades i vingudes fins al minut 25 de joc, on l’Ascó es va avançar en una errada defensiva que Sergi Galcerán va aprofitar per situar-se sol davant Coca i afusellar (0-1). Però l’alegria visitant va durar tant sols 2 minuts. Quim Solano va trencat el fora de joc per la banda esquerra del camp, es va col.locar la pilota i la va enviar al fons de la porteria de Fuertes (1-1). Però, novament, l’euforia va ser breu. Tres minuts després, Genís, de segona jugada, rematava de volea un refús imparable per a Coca (1-2). Poques oportunitats més per part dels dos equips durant el primer temps, que es tancava amb un refús de Coca a còrner en un xut llunyà des de fora de l’àrea.

A la segona part, el CFC va sortir disposat a lluitar pels punts. Peke va entrat per Iván Serrano, aportant velocitat i profunditat a la línia ofensiva. Ell mateix, i David López, van gaudit de les dues primeres oportunitats dels segons 45’. L’Ascó va gaudir d’un parell de contraatacs que no va saber finalitzar. I just en aquell moment, Oriol Molins anotava el segon local en un remat de cap al segon pal. Resultat que es mantindria fins al final, tot i que en el temps afegit Quim Solano va tenir el tercer a les botes, en un remat que el porter tocava amb els dits, l’esfèrica es passejava per la línia de gol fins a tocar el pal de la porteria i acabar a les botes d’un defensa visitant.

Cerdanyola FC: Coca, Suli, Ivan Serrano (Peke, 46’), David López, Marc Ahufinger, Uri Serra, Edu Soler (Guillem Creus, 63’), Montilla, Quim Solano, Oriol Molins, Puchi.

Targetes: Suli (groga, 74’)

FC Ascó: Fuertes, Roca, Denis Coch, Giribert, José Ramón, Edgar (Virgili, 69’), Sergi Duran (Gerard Roige, 82), Gabernet, Sergi Moreno, Sergi Galcerán, Genis (Piju, 76).

Targetes: cap

Gols: 0-1: Sergi Galcerán (25)

1-1: Quim Solano (27’)

1-2: Genis (30’)

2-2: Oriol Molins (66’)

Puntuació sobre 4:

CFC: Coca (3), Suli (2), Ivan Serrano (2) (Peke, 46’), David López (3), Marc Ahufinger (2), Uri Serra (2), Edu Soler (2) (Guillem Creus, 63’), Montilla (3), Quim Solano (4), Oriol Molins (4), Puchi (2).

FC Ascó: Fuertes (3), Roca (2), Denis Coch (2), Giribert (2), José Ramón (2), Edgar (2) (Virgili, 69’), Sergi Duran (2) (Gerard Roige, 82), Gabernet (2), Sergi Moreno (3), Sergi Galcerán (4), Genis (4) (Piju, 76).

Àrbitres: Héctor Robas Bondia (Baix Llobregat), Isidre Vallcorba, Ricard Vidal (Granollers). Puntuació (2 sobre 4).

Públic: 350 persones.

Crònica enviada pel Cerdanyola Futbol Club.