Què podem fer per l’ocupació des dels municipis?

Cooperativisme, remunicipalització de serveis i aposta per l’ocupació pública i de qualitat. Dissabte 15 de març, Santa Perpètua de Mogoda.

Cartell-Trobada 15m_webLes Candidatures Allternatives del Vallès, entre les quals hi ha Compromís per Cerdanyola, organitzen el proper dissabte 15 de març una jornada de debat amb el títol “Què podem fer per l’ocupació des dels municipis?”. A la jornada, que tindrà lloc a Santa Perpètua de Mogoda, es debatrà entorn a diferents temàtiques relacionades amb la promoció de l’ocupació des del municipalisme, com el cooperativisme, la remunicipalització de serveis i l’aposta per l’ocupació pública i de qualitat. Per tractar aquests temes comptaran amb la participació de:

Convocatòria oberta a la ciutadania:

  • DATA: Dissabte 15 de març
  • HORA: De 9:30h a 14:00h
  • LLOC: Centre Cívic el Vapor de Santa Perpètua de Mogoda (C. Enric Granados, 3)

 

Comparteix: