Gran èxit de participació a la lornada lúdica de l’Escola Carles Buïgas

L’Escola Carles Buïgas conjuntament amb l’AMPA (Associació de Mares i Pares d’alumnes), va organitzar el passat diumenge una jornada lúdica per a famílies que el curs vinent comencin P3.

Les portes obertes es van realitzar el passat divendres en horari lectiu on les famílies interessades podien van poder veure els alumnes treballant a les aules així com una visita a les instal·lacions. Així que aquest diumenge les famílies,  que aquest any els seus fills/es fan P3, van voler explicar la seva experiència a futures famílies interessades al centre.

Una vintena de famílies nouvingudes van voler passar amb nosaltres un diumenge de pre-primavera amb un munt d’activitats on tant petits com grans van poder gaudir de l’espai que ens oferia l’escola.

Jocs de pompes de sabó, jocs de vent, una hora del conte on els més petits van gaudir amb les històries de l’Africa l’elefanta, tot això acompanyat d’un esmorzar col·lectiu on grans i petits podien anar fent boca.

En resum, una acció més on l’escola Carles Buïgas, equip directiu, mestres i famílies,  demostra la seva estima pel curs de P3-B i el seu amor al que serà el futur de la ciutat, els nens/es.

Un sentiment que tots volíem demostrar, la nostra estima pel curs de P-3 B.

Per això diem orgullosos….Jo #sócdelBuigas !! 

 

Comparteix: