Un punt amb sabor a poc

El Cerdanyola FC arrenca un punt de Manlleu tot i gaudir de clares ocasions i portar, en molts moments, les regnes del partit. 

DSC_0257_ok

Foto: Cerdanyola FC

Segon empat consecutiu dels verd i blancs, aquest cop sumat a domicili contra el Manlleu, desè classificat amb 39 punts. Nou partit, el segon ja, que Toni Carrillo ha de viure (i patir) des de la graderia.

Primera part de joc ràpid i vertical per part dels dos equips que busquen amb pilotes llargues als seus davanters. El Manlleu carrega aquesta responsabilitat sobre el seu dorsal 9 i el Cerdanyola ho fa carregant el joc sobretot per banda esquerra i amb el treball intens de Quim Solano. 45 minuts d’ intercanvi de jugades que no es finalitzen per part de cap dels dos equips i faltes sense perill. És a les acaballes de la primera part, que el Cerdanyola posa una marxa més i té al Manlleu contra les cordes. En una sortida de còrner, Barragan atura dos cops per reflexos les rematades d’Edu Soler. Minuts després, bona associació entre Quim i Oriol Molins que, en un 1 contra 1, fa lluir-se de nou a Barragan, en una jugada molt perillosa.

Final del primer temps amb domini verd i blanc.

A la repressa, segueix el control per part de CFC que als dos minuts treu una falta a 3/4 de camp que fa que el dorsal 6 del Manlleu vegi la segona groga i hagi d’ abandonar el camp deixant al seu equip amb deu. El Cerdanyola FC intenta aprofitar-se de la superioritat numèrica amb un joc vertiginós i amb molt toc al mig del camp, intentant agafar el control del partit.  Al 64, Quim va haver de ser substituit després d’una dura entrada. Alan agafa el relleu en la zona d’atac. Els verd i blancs seguien empenyen i obligant al Manlleu a tancar-se al seu camp.

El Manlleu va gaudir de la seva ocasió més clara en una rematada de cap d’Erencia després d’un còrner. Per part del Cerdanyola, quan el partit estava a punt d’acabar, xut potent de Puchi des de fora de l’àrea que Barragan no pot blocar, i de rebot rep Molins que no pot acabar la jugada.

Final del partit sense que el marcador es mogués del 0 a 0.

La propera jornada els verd i blancs reben a casa a la Pobla de Mafumet, un nou partit per seguir fent-se forts a la Bòbila.

Font: Cerdanyola Fútbol Club.

Comparteix: