Hoquei: Remuntada èpica del Cerdanyola

Font: CerdanyolaCH.cat

El Cerdanyola CH va tenir que suar de valent per capgirar el marcador davant el Masquefa (4-3).

El Cerdanyola CH, que saltava al pavelló amb la intenció d’acabar amb la mala ratxa que arrastraven, va veure com a la primera part les coses se li van posar de cara quan, al minut 25, Raúl Castillo feia el primer per als locals i gaudia de més oportunitats per augmentar les distàncies. Malgrat tot, es va arribar a la mitja part amb victòria local per la mínima.

La segona part va començar sense gaires asedis a cap de les dues porteries. Però a partir del minut 15 tot començaria a cambiar. Primer Moreno va empatar el partit una falta directa i, vuit minuts més tard, Martín capgirava el marcador i complicava les coses per al Cerdanyola. A partit d’aquest moment el partit es va tornar boig i va tenir un final apoteòsic: a falta de dos minuts, Pol va empatar per als locals, però al moment Martí tornava a adelantar al Masquefà i, quan semblava que tot estaba terminat, a l’últim miunt, el Cerdanyola va marcar dos gols (Noel Rio i Raúl Castillo) in extremis per portar-se els tres punts.

Amb aquest bon resultat el Cerdanyola trenca amb la mala ratxa i aconsegueix tres punts importants per continuar lluitant per l’ascens de categoria.