Comunicat d’Arran Cerdanyola sobre la vaga del 27 de Febrer

L’educació està segrestada per les elits, les mateixes que ens fan patir dia a dia la misèria que comporta viure sota un sistema que situa el consum i la deshumanització en la transversalitat de les relacions humanes. Volen treure’ns el poc que ens queda.

El jovent de Cerdanyola del Vallés no restem indiferents en aquest combat. Demà, junt amb totes les companyes d’arreu dels Països Catalans, sortirem al carrer per reclamar la nostra dignitat.

L’educació està segrestada per les elits, les mateixes que ens fan patir dia a dia la misèria que comporta viure sota un sistema que situa el consum i la deshumanització en la transversalitat de les relacions humanes. Volen treure’ns el poc que ens queda. La nostra llengua, el dret (humà i universal) a una educació pública i de qualitat. La nostra dignitat.

L’únic horitzó possible per a aconseguir un futur digne, en una terra lliure, per les joves dels Països Catalans és aquell que enllumena la lluita, l’organització i la consciència com l’instrument essencial per l’alliberament total. Aquesta és una guerra. Una guerra diària. I en les nostres mans està que sigui la darrera guerra.

L’any passat el rectorat de la Universitat Autònoma de Barcelona donava la benvinguda a les seves instal·lacions amb una pancarta que exclamava: “La indiferència és el pes mort de la història” Avui, el moviment estudiantil i juvenil, units i conscients, fem una crida a ser consciència viva, al pensament crític, al combat i la lluita dels que no tenen res a perdre.

Demà 27 de Febrer, tots i totes al carrer! Per una educació digna en una terra lliure!

CONVOCATÒRIES: http://sepc.cat/convocatories-de-manifestacions-i-concentracions-per-la-vaga-del-27-f-arreu-dels-paisos-catalans/

https://www.facebook.com/arran.cerdanyoladelvalles

Comparteix: