Estimem el Carles Buigas

Tot i que fa més de 40 anys que formem part de la comunitat de Cerdanyola els pares i mares de l’Escola Carles Buïgas us volem presentar la nostra escola.

Molts/es de vosaltres haureu estudiat aquí i ja sabeu del que us parlem… és una escola inclusiva, que afavoreix la participació activa de les famílies, per això podeu veure’ns fent xocolatades disfressats de Wally, revenent llibres per Sant Jordi, pintant un mural ple de colors, reutilitzant els llibres per estalviar-nos diners i fomentar el respecte, festejant que els nostres fills i filles han assolit l’educació primària amb èxit o “excel·lència”, i molts projectes més. En aquesta escola, el més important són les persones, i es transmeten valors com el respecte i la cooperació, fent que els més grans tinguin cura dels més petits, ajudant-los a despertar-se de la migdiada, ajudant-los amb l’aprenentatge de la lecto-escriptura, fent jocs inter-cicles,…

I tot aixó gràcies a un equip docent arrelat i amb vocació per l’ensenyament, molt professionals i humans, que acullen i a més fan de mentoring d’estudiants en pràctiques.

La nostra comunitat educativa també compta amb un menjador propi, amb una cuinera experta que fa més de 20 anys que cuina amb dedicació per als nostres infants.

L’equip directiu, l’euip docent i el no docent, les monitores de menjador i extraescolars, les famílies,… tots i totes formem part d’aquest micro sistema interconnectat amb la resta del món que fa que els grans volguem ser petits per poder tornar a aquesta, la nostra escola Carles Buïgas.

Famílies del Carles Buïgas

Comparteix: