Comprar al comerç local té premi

Cerdanyola Comerç i Serveis ha posat en marxa la campanya “Comprar a Cerdanyola té premi amb la finalitat de dinamitzar el comerç local.

compra_comerç_premi

I sí ben és cert que comprar al comerç local de proximitat de Cerdanyola té premi, aquest premi va més enllà de paperetes a canvi de cupons regal o de descomptes simbòlics. El veritable premi és l’aposta per la salut pròpia, de l’economia local i la salut del planeta.

El fet de poder tenir a l’abast productes bàsics diaris a les botigues del barri no només implica qualitat, confiança, i comoditat. Aquest tipus de comerç afavoreix el consum responsable i sostenible, ja que permet accedir a tot tipus de productes, menjars frescos i de qualitat,  i propers de manera fàcil, i les botigues solen ser especialistes en la matèria.

Arribar a peu o en bicicleta, tenir contacte directe amb veïns i veïnes del barri, deixar-se aconsellar sobre els productes, intercanviar opinions, poder tenir la facilitat de tornar per a solucionar algun problema amb el producte, amb confiança, són totes aquelles coses que difícilment podem rebre des de grans superfícies comercials.

Aquest és el futur del consum sostenible i responsable, aquest és el premi.

Nota:
Recordem que els comerços de proximitat de Cerdanyola viu sota l’amenaça de la construcció del Centre Comercial més gran d’Europa als terrenys de la Plana del Castell, al costat d’un dels abocadors més tòxics d’Europa. Terrenys propietat, entre d’altres, de l’Ajuntament de Cerdanyola.

 

Comparteix: